Условия за Доставка


Място на доставка
Поръчаните стоки ще бъдат доставяни на посочения от Купувача адрес за доставка или офис на Еконт Експрес, използвайки куриерските и платежни услуги на Еконт Експрес. Всички доставки се извършват с опция за преглед и тест от Купувача.
 
Стойност на поръчката 
Общата стойност на поръчката включва цените на стоките, разходите за опаковка и транспорта (доставката). Стойността на доставката се определя на база официалната тарифа на Еконт Експрес. Ако Купувачът е избрал да плати на куриер, чрез услугата "Наложен Платеж", то стойността на тази услуга, се заплаща от Купувача по тарифите на куриера (1,2% от стойността на поръчката). При плащане по банков път, клиентът не дължи куриерска такса "Наложен Платеж".
 
Срок на доставка
Поръчките се взимат от куриер всеки понеделник и четвъртък. Съответно доставките до адрес на клиента се осъществяват всеки вторник и петък, освен ако за Вашето населено място не е предвиден различен график за обслужване от Еконт Експрес. Възможно е за артикули, които следва да бъдат произведени по заявка, този срок да бъде удължен.
 
Цени и плащания 
Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок. 
 

 

Обади се Viber